اعزام دومین گروه ۲۰۰ نفره ایتام خراسان رضوی به زیارت عتبات عالیات

قائم‌مقام کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی از اعزام دومین گروه ۲۰۰ نفره از ایتام شش شهرستان استان به زیارت عتبات عالیات با حمایت حامیان و خیران خبر داد.

چهارشنبه ۱۵ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۳
اعزام دومین گروه ۲۰۰ نفره ایتام خراسان رضوی به زیارت عتبات عالیات

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، سید مصطفی موسوی، قائم‌مقام کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی، بیان کرد: در دومین مرحله در سال جاری، ۲۰۰ نفر از ایتام شهرستان‌های تربت‌حیدریه، زاوه، مه‌ولات، خواف، رشتخوار و باخرز با حمایت مالی خیران و حامیان طرح اکرام به زیارت عتبات عالیات اعزام شدند.

وی افزود: این سفر زیارتی با هدف تعمیق باورها و آموزه‌های دینی و بهره‌مندی فرزندان تحت حمایت از فضای معنوی عتبات عالیات انجام شده است.

موسوی ادامه داد: بخشی از این کاروان را دختران یتیم به همراه مادرانشان تشکیل می‌دهند که این همراهی، علاوه بر بهره‌مندی از آثار معنوی سفر، زمینه حمایت عاطفی بیشتر از فرزندان در طول سفر را فراهم می‌کند.

قائم‌مقام کمیته امداد خراسان رضوی گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، این نهاد در نظر دارد در سال جاری و سال آینده، یک هزار و ۶۰۰ نفر از ایتام تحت حمایت استان را با مشارکت حامیان و خیران به زیارت عتبات عالیات اعزام کند.

وی خاطرنشان کرد: هزینه برآوردشده برای اعزام هر زائر حدود ۱۵ میلیون تومان است که با مشارکت خیران و حامیان تأمین می‌شود.

موسوی با قدردانی از حامیان و خیران طرح اکرام افزود: همراهی مردم نیکوکار در فراهم کردن فرصت‌های فرهنگی، معنوی و زیارتی برای فرزندان ایتام، نقش مؤثری در حمایت همه‌جانبه از این عزیزان دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار