اعزام ۳۳ مددجویان زنجانی به مشهد مقدس

به مناسبت روز سالمند و همزمان با هفته دفاع مقدس، ۳۳ نفر از مددجویان سالمند و زیارت‌اولی تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان، در قالب طرح «شوق زیارت» عازم مشهد مقدس شدند.

دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ - ۱۶:۴۶
اعزام ۳۳ مددجویان زنجانی به مشهد مقدس

تشرف ۳۳ سالمند تحت حمایت کمیته امداد زنجان به مشهد مقدس در قالب طرح «شوق زیارت»

به مناسبت روز سالمند و همزمان با هفته دفاع مقدس، ۳۳ نفر از مددجویان سالمند و زیارت‌اولی تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان، در قالب طرح «شوق زیارت» عازم مشهد مقدس شدند.

این سفر زیارتی با هدف توجه به نیازهای معنوی و روحی سالمندان تحت حمایت، ایجاد نشاط و امید در میان این قشر و فراهم کردن زمینه بهره‌مندی آنان از فضای معنوی بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا(ع) برگزار شد.

این گروه از سالمندان با حضور و بدرقه جعفر روشن‌سرشت، مدیرکل کمیته امداد استان زنجان، راهی مشهد مقدس شدند تا در ایام گرامیداشت روز سالمند و هفته دفاع مقدس، فرصتی برای زیارت حرم مطهر امام هشتم(ع) و بهره‌مندی از حال‌وهوای معنوی این سفر داشته باشند.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان در مراسم بدرقه این زائران، ضمن تبریک روز سالمند و گرامیداشت هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: زیارت بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا(ع) فرصتی ارزشمند برای آرامش معنوی، تقویت امید و تجدید روحیه است و تلاش می‌کنیم با اجرای برنامه‌هایی از این دست، بخشی از نیازهای روحی و معنوی مددجویان سالمند را مورد توجه قرار دهیم.

وی افزود: خوشحالیم که به مناسبت روز سالمند و همزمان با هفته دفاع مقدس، زمینه تشرف ۳۳ نفر از سالمندان عزیز و زیارت‌اولی تحت حمایت کمیته امداد استان زنجان به مشهد مقدس فراهم شده است تا این عزیزان بتوانند در فضایی سرشار از معنویت، به زیارت امام رضا(ع) مشرف شوند.

روشن‌سرشت با اشاره به اهمیت توجه به سالمندان تحت حمایت کمیته امداد ادامه داد: سالمندان سرمایه‌های ارزشمند خانواده و جامعه هستند و تکریم آنان، در حقیقت پاسداشت سال‌ها تجربه، ایمان، تلاش و زحمات این عزیزان است. توجه به سالمندان نباید تنها به ارائه خدمات اقتصادی و معیشتی محدود شود، بلکه نیازهای روحی، اجتماعی و معنوی آنان نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

وی تصریح کرد: کمیته امداد در کنار ارائه خدمات حمایتی، توانمندسازی و معیشتی، اجرای برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی و فراهم کردن فرصت‌هایی برای نشاط، آرامش و تقویت روحیه مددجویان را نیز دنبال می‌کند و طرح «شوق زیارت» یکی از برنامه‌هایی است که در همین راستا اجرا می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: برای بسیاری از سالمندان تحت حمایت، به‌ویژه افرادی که تاکنون توفیق زیارت حرم مطهر امام رضا(ع) را نداشته‌اند، چنین سفری می‌تواند خاطره‌ای ماندگار و ارزشمند باشد و زمینه ایجاد روحیه و انگیزه بیشتر برای ادامه مسیر زندگی را فراهم کند.

وی با قدردانی از همراهی خیران و مجموعه‌هایی که در فراهم شدن زمینه سفرهای زیارتی مددجویان مشارکت دارند، خاطرنشان کرد: توسعه برنامه‌های فرهنگی و زیارتی نیازمند مشارکت و همراهی خیران است و هر اقدامی که زمینه حضور مددجویان در اماکن مقدس و بهره‌مندی آنان از برنامه‌های فرهنگی و معنوی را فراهم کند، می‌تواند آثار ارزشمندی در روحیه و نشاط آنان داشته باشد.

در قالب طرح «شوق زیارت»، تلاش می‌شود مددجویان نیازمند، به‌ویژه سالمندان و افرادی که تاکنون امکان سفر زیارتی برای آنان فراهم نشده است، از فرصت زیارت اماکن مقدس بهره‌مند شوند.

این سفر ۳۳ نفره، علاوه بر جنبه زیارتی و معنوی، فرصتی برای حضور سالمندان در یک برنامه اجتماعی، دیدار با دیگر مددجویان و تجربه روزهایی متفاوت در فضایی معنوی و آرامش‌بخش است.

سالمندان اعزام‌شده در این سفر، ضمن زیارت حرم مطهر حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع)، از برنامه‌های فرهنگی و معنوی پیش‌بینی‌شده نیز بهره‌مند خواهند شد.

طرح «شوق زیارت» در راستای رویکرد فرهنگی و اجتماعی کمیته امداد و با هدف فراهم کردن فرصت زیارت برای مددجویانی که به دلیل شرایط اقتصادی و معیشتی امکان تأمین هزینه‌های سفر را ندارند، اجرا می‌شود.

کمیته امداد استان زنجان همچنین با اجرای برنامه‌های فرهنگی، زیارتی و اجتماعی تلاش دارد در کنار حمایت‌های معیشتی، زمینه افزایش نشاط اجتماعی، تقویت روحیه و توجه به نیازهای معنوی مددجویان را فراهم کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار