بازگشت دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل نیازمند همکاری دستگاه‌هاست

رئیس کمیته امداد اداره یک مشهد گفت: شناسایی و بازگرداندن دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش، نیازمند همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های مرتبط و استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی محلات است.

سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۴
بازگشت دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل نیازمند همکاری دستگاه‌هاست

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد،  سید مرتضی ضیایی در جلسه پویش «مشهد مهربان» که با حضور نمایندگان قرارگاه اجتماعی شهرداری مشهد، معاون مشارکت‌های مردمی کمیته امداد اداره یک مشهد، کارشناس شبکه‌های مردمی، معاون و کارشناس اجتماعی شهرداری منطقه ۸ و رؤسای شورای اجتماعی محلات این منطقه برگزار شد، اظهار کرد: شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل و فراهم کردن زمینه بازگشت آنها به مدرسه، از موضوعات مهمی است که باید با مشارکت مجموعه‌های مختلف دنبال شود.

وی افزود: در این مسیر، ظرفیت شوراهای اجتماعی محلات و دستگاه‌های مرتبط می‌تواند به شناسایی دقیق‌تر دانش‌آموزان و بررسی موانع ادامه تحصیل آنان کمک کند.

رئیس کمیته امداد اداره یک مشهد بیان کرد: پس از شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل، باید دلایل بازماندگی از تحصیل بررسی و متناسب با شرایط هر خانواده برای رفع موانع موجود اقدام شود.

ضیایی ادامه داد: همکاری بین کمیته امداد، شهرداری و مجموعه‌های اجتماعی محلات می‌تواند زمینه ارائه حمایت‌های لازم به دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان و بازگشت این دانش‌آموزان به محیط مدرسه را فراهم کند.

وی با تأکید بر ضرورت استمرار این همکاری‌ها گفت: هدف پویش «مشهد مهربان» تنها شناسایی دانش‌آموزان نیست، بلکه باید با پیگیری مستمر، زمینه حضور دوباره آنان در چرخه تحصیل فراهم شود.

در این جلسه همچنین راهکارهای شناسایی و جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل بررسی و بر ضرورت تعامل مؤثر دستگاه‌های مرتبط برای رفع موانع بازگشت این دانش‌آموزان به مدرسه تأکید شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار