توزیع ۱۲۵ جفت کفش میان دانش‌آموزان نیازمند بندرعباس در قالب «جشن عاطفه‌ها»

رئیس کمیته امداد منطقه دو بندرعباس از توزیع ۱۲۵ جفت کفش به ارزش بیش از ۱۵۰ میلیون تومان میان دانش‌آموزان نیازمند و کمتر برخوردار این منطقه، در قالب پویش ملی «جشن عاطفه‌ها» خبر داد.

چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۵
توزیع ۱۲۵ جفت کفش میان دانش‌آموزان نیازمند بندرعباس در قالب «جشن عاطفه‌ها»

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، مهدی دهقانی، رئیس کمیته امداد منطقه دو بندرعباس، با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای حمایت از دانش‌آموزان نیازمند و تأمین بخشی از اقلام مورد نیاز آنان برای فراهم شدن شرایط مناسب به منظور ادامه تحصیل بدون دغدغه، ۱۲۵ جفت کفش با مشارکت خیرین نیک‌اندیش تهیه و میان دانش‌آموزان نیازمند توزیع شد.

وی افزود: ارزش تقریبی هر جفت کفش یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بوده که در مجموع، برای تأمین این تعداد کفش بالغ بر ۱۵۰ میلیون تومان هزینه شده است.

رئیس کمیته امداد منطقه دو بندرعباس با اشاره به تداوم فعالیت‌های حمایتی در قالب پویش ملی «جشن عاطفه‌ها» گفت: اجرای این پویش تا تاریخ ۱۵ مهرماه ادامه خواهد داشت و در این بازه زمانی، سایر اقلام مورد نیاز تحصیلی نیز با مشارکت خیرین و نیکوکاران تهیه و در اختیار دانش‌آموزان نیازمند و کمتر برخوردار قرار خواهد گرفت.

دهقانی در پایان با قدردانی از مشارکت خیرین و نیکوکاران در اجرای این طرح، خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهی از اقلام مورد نیاز خانواده‌های نیازمند در سال جاری با حمایت و کمک‌های ارزشمند خیرین تأمین شده است که این مشارکت، نقش مؤثری در کاهش بار اقتصادی خانواده‌ها و فراهم کردن زمینه ادامه تحصیل دانش‌آموزان با آرامش بیشتر را دارد.

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار