مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گیلان خبر داد:

اجرای پویش شوق زیارت برای مددجویان کمیته امداد استان گیلان

در راستای فراهم آوری زمینه حضور حداکثری مددجویان مورد حمایت در همایش عظیم پیاده روی اربعین حسینی(ع)، مدیرکل کمیته امداد استان گیلان از اجرای پویش شوق زیارت در این استان خبر داد.

شنبه ۲۷ تیر ۱۴۰۵ - ۰۶:۳۳
اجرای پویش شوق زیارت برای مددجویان کمیته امداد استان گیلان

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد استان گیلان، سید مجتبی جلالی پور، با تأکید بر فراهم آوردن زمینه اعزام حداکثری زائرین به حماسه پیاده روی زیارت اربعین حسینی(ع) در سال جاری، گفت: این طرح با هدف توسعه و ترویج فرهنگ متعالی عاشورا، تقویت روحیه معنویت و بهره مندی مددجویان مورد حمایت از فیوضات معنوی زیارت کربلا، اجرا می گردد.

مدیرکل کمیته امداد استان گیلان، ادامه داد: در این راستا کمک هزینه 55 ملیون ریالی به صورت بلاعوض و همچنین تسهیلات قرض الحسنه برای هر خانواده در صورت زائر انفرادی تا سقف 150 ملیون ریال و در صورت دو نفره و بیشتر تا سقف 250 میلیون ریال با اولویت زائرین زیارت اولی، دانشجویان و نخبگان مورد حمایت که توانایی شرکت در پیاده روی اربعین حسینی(ع) را دارند، پرداخت می گردد.

وی، با بیان اینکه بر اساس مصوبه ستاد مرکزی اربعین، تشرف به زیارت منوط به ثبت نام در سامانه سماح می باشد، خاطر نشان کرد: مددجویان گرامی پس از هماهنگی با کمیته امداد و مراکز نیکوکاری محل سکونت خود، به منظور دریافت کمک هزینه مذکور، می بایست حتماً در این سامانه ثبت نام نمایند.

جلالی پور، با اشاره به اینکه به منظور تأمین کمک هزینه و ملزومات زیارت اربعین حسینی(ع) مددجویان، پویش شوق زیارت در استان در حال اجرا می باشد، تصریح کرد: مردم خیّر و نیکوکار می توانند جهت مشارکت در اعزام مددجویان معزز به زیارت اربعین از طریق کد دستوری #9*8877* در این امر خداپسندانه مشارکت کنند.

انتهای پیام/.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار