امروز چهارشنبه ,۲۲ اَمرداد ۱۳۹۹
شنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۶
سرویس : مرکزی
کد خبر : ۱۷۵۰۰۷
گزارشگر : ۹۰
درماه مبارک رمضان انجام می شود،

توزیع روزانه 300 پرس غذای گرم بین نیازمندان در اراک

(شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۹) ۱۳:۲۶

از ابتدای ماه مبارک رمضان تا کنون به طور متوسط 300 پرس غذای گرم طبخ و بین نیازمندان کمیته امداد اراک منطقه یک توزیع شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی کمیته امداد ، ابراهیم خسروی ، رئیس کمیته امداد شهرستان اراک منطقه یک گفت: در شرایط حساس کنونی پاسخگویی به ندای رهبری درخصوص کمک مؤمنانه و کریمانه به نیازمندان در ماه مبارک رمضان یک ضرورت اساسی برای حمایت از محرومان ، آسیب دیدگان از ویروس کرونا و اقشار کم بضاعت است.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای ماه مبارک رمضان تا کنون به طور متوسط 300 پرس غذای گرم طبخ و بین نیازمندان کمیته امداد اراک منطقه یک توزیع شد، افزود: در مجموع تا کنون تعداد 14446 پرس غذای گرم و 4728 بسته سبد در بین نیازمندان توزیع شده است.

وی در ادامه گفت: در ابتدای ماه مبارک رمضان دو آشپزخانه به صورت فعال و رزرو افتتاح شد، مکان آشپزخانه اول (فعال) در شرکت آونگان و آشپزخانه ی دوم (رزرو) در غزل پارک خیرآباد است.

وی اضافه کرد: پخت 5000 پرس غذای گرم در آشپزخانه فعال و بیشتر از این تعداد در آشپزخانه ی رزرو انجام می شود.

خسروی در پایان ضمن دعوت از مردم برای کمک به نیازمندان، تأکید کرد: دفاتر کمیته امداد آماده دریافت کمک‌های مردمی با هدف تهیه و طبخ غذا برای نیازمندان در آشپزخانه‌های مهدوی هستند.

انتهای پیام

ایمیل را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید